Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] consla

eryq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo, znalazłem Console do vindictusa ale nie wiem jak jej używać, może ktoś mi powiedziec co i jak?

Opublikowano

Masz napisane w moich tematach. Bindujesz pod dany klawisz daną komendę poczytaj kilka tematów.

To jest ukryta treść, proszę

Tutaj kilka komend jest jak chcesz wszystkie zaraz dam linka.

Tutaj jeszcze kilka nie wszystkie mogą działać !!

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

W sumie, w tym linku od MisiekxD może nie działać polecenie "god". Wtedy używa się "godmode"

W konsoli wpisujesz przykładowo:

bind "8" "godmode"

Oznacza to tyle:

bind - przypisanie do klawisza

8 - przycisk, którym aktywujesz funkcję

godmode - przykładowo podana funkcja, daje Ci 10k HP, a żadne ataki nie odejmują Ci życia.

Z tego co ja korzystam to:

"ohk" - One-Hit Killer, wszystie moby schodzą na hita

"godmode" - wyzej podane

"cc_set_sub_weapon javelin 999" - 999 spearów, javelin zamienne ze snowball w moim wypadku ^^

W sumie więcej chyba nie potrzeba. Chyba, że ktoś na infinite staminę wynajdzie ;)

Opublikowano

Kalii94 racja aktualna konsola jaką wrzuciłem nie obsługuje komendy god tylko godmode zapomniałem.

Dodam changelevel, cc_send_start_game_message

Opublikowano

Hmmm No w końcu valve ...w cs też były takie bindy ;p

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

Hmm... kiedyś były 2 wersje OHK, jedna (aktualnie działająca w tej konsoli "ohk") dawała mobom po 1hp, z tego co się orientuje, a ta "ohk2" podwyższała dmg gracza. Ile w tym prawdy, i czy tu też jest jakiś bind pod to? ;) dużo łatwiej byłoby rozwalać wszystko wokół, typu te lodowe stalagmity itp. za pomocą jednego ataku ^^ dałoby radę coś ruszyć z tym? ;)

Opublikowano

Ta lista która wysłałem to nic jest lista która ma parę tysięcy komend.

@UP. Speedhack idzie szybciutko do tego Evie Staff i jeszcze lepiej. OHK2 u nas niby aktualnie nie działa nawet nie sprawdzałem.

Opublikowano

Tamtą też widziałem, chyba też sam ją opublikowałeś... Po pierwszych 200 linijkach mi się odechciało. Tam było bodajże 1056 linijek ;) i z 95% nic nie rozumiałem...

Opublikowano

OHK zwykłe co to za różnica ? Jak dla mnie lepsze jest zwykłe bo nie widać, że uderzasz po 15892849592485938 tylko normalnie. Chociaż to nic nie znaczy bo mam nadzieje że Czitujecie tylko prywatnie a nie na publicznym -,- Jak ktoś może niech sprawdzi OHK2 ja spadam na godzinkę lekturę czytać.

Opublikowano

Kalii94 sugerujesz, że sopelki mają hp ? Nawet jeśli to większy dmg raczej by nie przyśpieszył rozwalanie a zwykły OHK sprawiał by, że na jedno uderzenie by się łamało. Najlepszy jest speedhack: "host_timescale 3"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...